לוח הזמנים של רויטרס ספורט 18:30. GMT/14:30 ET



להלן סיפורי הספורט הטובים ותוכניות הסיקור הקרובות לשירות הטקסט של רויטרס החל מהשעה 14:30. ET/18:30 שעון גריניץ. ללוח זמנים מלא של חדשות ואירועים, היכנסו ללוח המערכת שלנו ב- Reuters Connect https://www.reutersconnect.com/planning או ב- Media Express http://mediaexpress.reuters.com/planning-tools/calendar. הסיפורים הטובים ביותר

סיבוב MLB-ROUNDUP BASEBALL-MLB: ענקים מרוויחים ניצחון פרוע של 11 סיבובים על ברייבס

קווין גאוסמן, שהכניס קמצוץ מכיוון שסן פרנסיסקו אזלו מיושבי העמדה על הספסל, הרים זבוב קרבנות בערב השישי ה -11 בסיבוב ביום שישי בערב, כשהג'איינטס ניצחו את אטלנטה ברייבס האורחת, 6-5. TENNIS-DAVISCUP

טניס-נוער אוסטפנקוב הדהים את שוורצמן בגביע דייויס בבלארוסית דניאל אוסטפנקוב, שחקן זוטר שלא שיחק במשחק ברמה המקצועית בעבר, הדהים את מספר 15 בעולם דייגו שוורצמן 6-4 6-3 במשחק הגביע העולמי שלה בקבוצה העולמית ביום שבת.

ICEHOCKEY-NHL-NYI-CHARA-CONTRACT תושבי איילנד חותמים על D Zdeno Chara לחוזה לשנה

המגן זדנו צ'ארה חוזר לעונת 24 של ה- NHL בשנים 2021-22, ומסכים לתנאי שבת ביום חוזה לשנה עם תושבי אי ניו יורק. CRICKET-ODI-PAK-NZ

קריקט-פקיסטן תתגבר על המשבר, אומר ראש ה- PCB לאחר שההחלטה הפתאומית של ניו זילנד על ההחלטה הפתאומית של ניו זילנד לצאת מהסיור בקריקט בפקיסטן יצרה 'תרחיש מצער', אך המארחים יודעים להתגבר על משברים כאלה, יו'ר קריקט המדינה. כך סיפרה ביום שבת מועצת המנהלים רמיז ראג'ה.

בייסבול הקרוב

בייסבול-MLB-CIN-LAD/ (PIX) בייסבול-MLB-סינסינטי רדס נגד לוס אנג'לס דודג'רס

עונת MLB 2021 (עונה רגילה) - Great American Ball Park, סינסינטי, אוהיו 18 בספטמבר 14:10 ET / 18:10 GMT

בייסבול-MLB-TOR-MIN/ (PIX) בייסבול-MLB-טורונטו בלו ג'ייז נגד מינסוטה תאומים

עונת MLB 2021 (עונה רגילה) - רוג'רס סנטר, טורונטו, אונטריו 18 בספטמבר 15:07 ET / 19:07 GMT

בייסבול-MLB-WAS-COL/ (PIX) בייסבול-MLB-וושינגטון נשיונלס נגד קולורדו רוקי

עונת MLB 2021 (עונה רגילה) - National Park, וושינגטון, מחוז קולומביה 18 בספטמבר 16:05 ET / 20:05 GMT

בייסבול-MLB-TB-DET/ (PIX) בייסבול-MLB-טמפה ביי רייס נגד דטרויט טייגרס

עונת MLB 2021 (עונה רגילה) - Tropicana Field, סנט פטרסבורג, פלורידה 18 בספטמבר 16:10 ET / 20:10 GMT

בייסבול-MLB-MIA-PIT/ (PIX) בייסבול-MLB-מיאמי מארלינס נגד פיטסבורג פיראטס

קראסונו גבוה

עונת MLB 2021 (עונה רגילה) - הלוואה Depot Park, מיאמי, פלורידה 18 בספטמבר 18:10 ET / 22:10 GMT

בייסבול - MLB -TEX -CHW/ (PIX) בייסבול - MLB - טקסס ריינג'רס נגד שיקגו ווייט סוקס 2021 עונת MLB (עונה רגילה) - גלוב לייף פילד, ארלינגטון, טקסס

18 בספטמבר 19:05 ET / 23:05 GMT בייסבול-מלב-ק-סי-ים / (PIX)

בייסבול - MLB - קנזס סיטי רויאלס נגד סיאטל מארינרס 2021 עונת MLB (עונה רגילה) - אאווינג מ 'קאופמן אצטדיון, קנזס סיטי, מיזורי

18 ספט' 19:10 ET / 23:10 GMT בייסבול-MLB-הו-ארי / (PIX)

בייסבול - MLB - יוסטון אסטרוס נגד אריזונה דיאמונדבקס 2021 עונת MLB (עונה רגילה) - Minute Maid Park, יוסטון, טקסס

18 בספטמבר 19:10 ET / 23:10 GMT BASEBALL-MLB-STL-SD / (PIX)

בייסבול - MLB - סנט לואיס קרדינלס נגד סן דייגו פדרס 2021 עונת MLB (עונה רגילה) - אצטדיון בוש, סנט לואיס, מיזורי

18 ספט' 19:15 ET / 23:15 GMT בייסבול-MLB-דבש-לשוני / (PIX)

בייסבול - MLB - מילווקי ברוארס מול שיקגו קאבס 2021 עונת MLB (עונה רגילה) - פילדלפיה אמריקאית, מילווקי, ויסקונסין

18 בספטמבר 19:15 ET / 23:15 GMT בייסבול-מלב-NYM-PHI / (PIX)

בייסבול - MLB - ניו יורק מטס נגד פילדלפיה פיליס 2021 עונת MLB (עונה רגילה) - סיטי פילד, פלאשינג, ניו יורק

18 ספט' 19:15 ET / 23:15 GMT בייסבול-MLB-SF-ATL / (PIX)

בייסבול - MLB - סן פרנסיסקו ג'איינטס נגד אטלנטה בראבס עונת MLB 2021 (עונה רגילה) - אורקל פארק, סן פרנסיסקו, קליפורניה

19 בספטמבר 21:05 ET / 01:05 GMT בייסבול-מלב-לאה-אוק / (PIX)

בייסבול - MLB - לוס אנג'לס אנג'לס נגד אוקלנד אתלטיקה 2021 עונת MLB (עונה רגילה) - אנג'ל אצטדיון אנהיים, אנהיים, קליפורניה

19 בספטמבר 21:07 ET / 01:07 GMT בייסבול-MLB-NYY-CLE / (PIX)

בייסבול - MLB - ניו יורק ינקיז נגד קליבלנד אינדיאנים 2021 עונת MLB (עונה רגילה) - איצטדיון ינקי, ניו יורק, ניו יורק

19 בספטמבר 13:05 ET / 17:05 GMT BASEBALL-MLB-WAS-COL / (PIX)

בייסבול - MLB - וושינגטון נשיונלס נגד קולורדו רוקיס 2021 עונת MLB (עונה רגילה) - נשיונל פארק, וושינגטון, מחוז קולומביה

19 ספט' 13:05 ET / 17:05 GMT בייסבול-MLB-Tor-נים / (PIX)

בייסבול - MLB - טורונטו בלו ג'ייז נגד מינסוטה תאומים 2021 עונת MLB (עונה רגילה) - רוג'רס סנטר, טורונטו, אונטריו

19 בספטמבר 13:07 ET / 17:07 GMT BASEBALL-MLB-BOS-BAL / (PIX)

בייסבול - MLB - בוסטון רד סוקס נגד בולטימור אוריולס 2021 עונת MLB (עונה רגילה) - פנוויי פארק, בוסטון, מסצ'וסטס

19 ספט' 13:10 ET / 17:10 GMT בייסבול-MLB-MIA-Pit / (PIX)

בייסבול - MLB - מיאמי מארלינס נגד פיטסבורג פיראטס עונת 2021 MLB (עונה רגילה) - הלוואה Depot Park, מיאמי, פלורידה

19 בספטמבר 13:10 ET / 17:10 GMT בייסבול-MLB-CIN-LAD / (PIX)

בייסבול - MLB - סינסינטי רדס נגד לוס אנג'לס דודג'רס 2021 עונת MLB (עונה רגילה) - פארק אמריקן הגדול בכדור, סינסינטי, אוהיו

19 בספטמבר 13:10 ET / 17:10 GMT בייסבול-MLB-TB-DET / (PIX)

בייסבול - MLB - Tampa Bay Rays v Detroit Tigers 2021 עונת MLB (עונה רגילה) - Tropicana Field, סנט פטרסבורג, פלורידה

19 בספטמבר 13:10 ET / 17:10 GMT

SOCCER -ITALY -USS -ATT / Report כדורגל - איטליה - סדרה A - סלרניטנה נגד אטאלנטה

סלרניטנה תתמודד מול אטאלנטה ברגל הפרייסט עגולה בסדרה A. 18 בספטמבר 14:45 ET / 18:45 GMT

SOCCER-USA-ATL-DCU/ (PIX) כדורגל-MLS-אטלנטה יונייטד FC נגד DC יונייטד

עונת MLS 2021 (עונה רגילה) - אצטדיון מרצדס בנץ, אטלנטה, ג'ורג'יה 18 בספטמבר 15:30 ET / 19:30 GMT

SOCCER-BRAZIL-AMN-REC/RPORT (PIX) כדורגל בכדורגל-אליפות בראסיליירו-אתלטיקו מיניירו נגד ספורט רסיפה

כדורגל כדורגל - אליפות בראסיליירו - אתלטיקו מיניירו נגד ספורט רסיפה - אסטדיו מינראו, בלו הוריזונטה, ברזיל 18 בספטמבר 18:00 ET / 22:00 GMT

SOCCER-USA-NER-COL/ (PIX) כדורגל-MLS-New England Revolution v Columbus Crew Crew SC

עונת MLS 2021 (עונה רגילה) - אצטדיון ג'ילט, פוקסבורו, מסצ'וסטס 18 בספטמבר 19:00 ET / 23:00 GMT

SOCCER-USA-CIN-NYC/ (PIX) כדורגל-MLS-FC סינסינטי נגד ניו יורק סיטי

עונת MLS 2021 (עונה רגילה) - אצטדיון TQL, סינסינטי, אוהיו 18 בספטמבר 19:30 ET / 23:30 GMT

SOCCER-USA-TFC-NSC/ (PIX) כדורגל-MLS-Toronto FC נגד נאשוויל SC

עונת MLS 2021 (עונה רגילה) - BMO Field, טורונטו, אונטריו 18 בספטמבר 19:30 ET / 23:30 GMT

SOCCER-USA-ATX-SJE/ (PIX) כדורגל-MLS-אוסטין FC נגד סן חוזה רעידות אדמה

עונת MLS 2021 (עונה רגילה) - אצטדיון Q2, אוסטין, טקסס 19 בספטמבר 20:00 ET / 00:00 GMT

SOCCER-USA-MIN-LAG/ (PIX) כדורגל-MLS-מינסוטה יונייטד נגד לוס אנג'לס גלקסי

עונת MLS 2021 (עונה רגילה) - אליאנץ פילד, סנט פול, מינסוטה 19 בספטמבר 20:00 ET / 00:00 GMT

SOCCER-USA-HOU-DAL/ (PIX) כדורגל-MLS-יוסטון דינמו נגד דאלאס

עונת MLS 2021 (עונה רגילה) - אצטדיון BBVA, יוסטון, טקסס 19 בספטמבר 21:30 ET / 01:30 GMT

SOCCER-USA-RSL-SEA/ (PIX) כדורגל-MLS-ריאל סולט לייק נגד סיאטל סאונדרס FC

עונת MLS 2021 (עונה רגילה) - אצטדיון ריו טינטו, סנדי, יוטה 19 בספטמבר 21:30 ET / 01:30 GMT

SOCCER -FRANCE -NCE -AMO / REPORT (PIX) כדורגל - צרפת - ליגה 1 - ניס נגד מונאקו

מארחת נחמדה מונאקו בליגה 1 19 בספטמבר 07:00 ET / 11:00 GMT

SOCCER -SPAIN -FCB -GCF/PREVIEW (TV) כדורגל - ספרד - לאליגה - מסיבת עיתונאים ואימון ברצלונה

ברצלונה מתכוננת למשחק שלה בליגה מול חטאפה כשהיא רוצה לחזור מההפסד שלה 3-0 מול באיירן מינכן. 19 בספטמבר 07:00 ET / 11:00 GMT

SOCCER -ENGLAND -BRH -LEI/REPORT (PIX) כדורגל - אנגליה - ליגת העל - ברייטון והוב אלביון נגד לסטר סיטי

ברייטון תתמודד מול לסטר בפרמייר ליג. 19 בספטמבר 09:00 ET / 13:00 GMT

SOCCER -ENGLAND -WHU -MUN/REPORT (PIX) כדורגל - אנגליה - ליגת העל - ווסטהאם יונייטד נגד מנצ'סטר יונייטד

ווסטהאם יונייטד תתמודד מול מנצ'סטר יונייטד בליגת העל. 19 בספטמבר 09:00 ET / 13:00 GMT

SOCCER -ENGLAND -TOT -CHE/REPORT (PIX) כדורגל - אנגליה - ליגת העל - טוטנהאם הוטספור נגד צ'לסי

טוטנהאם הוטספור משחקת את צ'לסי בליגת העל. 19 בספטמבר 11:30 ET / 15:30 GMT Soccer-GERMANY-DOR-UNB / REPORT (PIX) (טלוויזיה)

מגנוליאס נטפליקס

כדורגל - גרמניה - בונדסליגה - בורוסיה דורטמונד נגד יוניון ברלין בורוסיה דורטמונד משחקת מול יוניון ברלין בבונדסליגה הגרמנית.

19 בספטמבר 11:30 ET / 15:30 GMT Soccer-ITALY-HEL-ROM / Report (PIX)

כדורגל - איטליה - סדרה A - הלאס ורונה נגד א.ס רומא הלאס ורונה תתמודד מול א.ס רומא בסרייה א. נעטוף את שאר המשחקים ביום ראשון.

19 ספט' 00:00 ET / 16:00 GMT כדורגל-ארה'ב-MTL-צ'י / (PIX)

כדורגל - MLS - CF מונטריאול נגד שיקגו פייר 2021 עונת MLS (עונה רגילה) - סטאד סאפוטו, מונטריאול, קוויבק

19 בספטמבר 13:00 ET / 17:00 GMT כדורגל

FOOTBALL-NFL-CAR-NO/ (PIX) כדורגל-NFL-קרולינה פנתרס נגד ניו אורלינס סנטס

עונת ה- NFL 2021-2022 (עונה רגילה) - אצטדיון בנק אוף אמריקה, שרלוט, צפון קרוליינה 19 בספטמבר 13:00 ET / 17:00 GMT

FOOTBALL-NFL-CLE-HOU/ (PIX) כדורגל-NFL-קליבלנד בראונס נגד יוסטון טקסנס

עונת ה- NFL 2021-2022 (עונה רגילה) - אצטדיון FirstEnergy, קליבלנד, אוהיו 19 בספטמבר 13:00 ET / 17:00 GMT

FOOTBALL-NFL-JAC-DEN/ (PIX) כדורגל-NFL-ג'קסונוויל ג'גוארס נגד דנבר ברונקוס

עונת ה- NFL 2021-2022 (עונה רגילה) - TIAA Bank Field, ג'קסונוויל, פלורידה 19 בספטמבר 13:00 ET / 17:00 GMT

FOOTBALL-NFL-PIT-OAK/ (PIX) כדורגל-NFL-פיטסבורג סטילרס נגד לאס וגאס ריידרס

עונת ה- NFL 2021-2022 (עונה רגילה) - היינץ פילד, פיטסבורג, פנסילבניה 19 בספטמבר 13:00 ET / 17:00 GMT

FOOTBALL-NFL-PHI-SF/ (PIX) כדורגל-NFL-Philadelphia Eagles נגד סן פרנסיסקו 49ers

עונת NFL 2021-2022 (עונה רגילה) - לינקולן פיננסי שדה, פילדלפיה, פנסילבניה 19 בספטמבר 13:00 ET / 17:00 GMT

FOOTBALL-NFL-IND-LAR/ (PIX) כדורגל-NFL-אינדיאנפוליס קולטס נגד לוס אנג'לס ראמס

עונת ה- NFL 2021-2022 (עונה רגילה) - אצטדיון נפט לוקאס, אינדיאנפוליס, אינדיאנה 19 בספטמבר 13:00 ET / 17:00 GMT

FOOTBALL-NFL-MIA-BUF/ (PIX) כדורגל-NFL-מיאמי דולפינס נגד באפלו בילס

עונת ה- NFL 2021-2022 (עונה רגילה) - אצטדיון הארד רוק, מיאמי גרדן, פלורידה 19 בספטמבר 13:00 ET / 17:00 GMT

FOOTBALL-NFL-NYJ-NEP/ (PIX) כדורגל-NFL-ניו יורק ג'טס נגד ניו אינגלנד פטריוטס

עונת NFL 2021-2022 (עונה רגילה) - אצטדיון MetLife, איסט רתרפורד, ניו ג'רזי 19 בספטמבר 13:00 ET / 17:00 GMT

FOOTBALL-NFL-CHI-CIN/ (PIX) כדורגל-NFL-שיקגו ברס נגד סינסינטי בנגלס

עונת ה- NFL 2021-2022 (עונה רגילה) - Soldier Field, שיקגו, אילינוי 19 בספטמבר 13:00 ET / 17:00 GMT

MOTORCYCLING MOTOR-MOTOGP-SANMARINO/ (PIX) (טלוויזיה)

אופנועים - MotoGP - גרנד פרי של סן מרינו מסלול העולם במיסאנו מרקו סימונסלי באיטליה מארח את הגרנד פרי של סן מרינו.

19 בספטמבר 08:00 ET / 12:00 GMT רכיבה על אופניים

CYCLING -WORLD/ (PIX) רכיבה על אופניים - אליפות העולם בכביש UCI

ברוז 'ולובן מבלגיה מארחות את אליפות העולם בכבישים של UCI. 19 בספטמבר 08:00 ET / 12:00 GMT

(הסיפור הזה לא נערך על ידי צוות Top News והוא נוצר אוטומטית מתוך פיד מסונכתי).